Commissies

Formele commissie

De formele commissie draagt zorg voor de inhoudelijke voorbereiding van de pleitavonden. Daarnaast organiseert de formele commissie verschillende formele activiteiten, waaronder lezingen en kantoorbezoeken. De commissie is te contacteren via het contactformulier. De commissaris zal contact met u opnemen.

De Formele commissie 2020-2021 bestaat uit (v.l.n.r.) Busra Bilge, Yoyan Ellen, coördinerend bestuurslid Robin Hermans, commissaris Femke Boer, Joske Wein, Marte Schaafsma en Jelle Klauwer.


Informele commissie

De informele commissie organiseert iedere maand een informele activiteiten binnen de vereniging. Zo zijn afgelopen jaar onder andere een kroegentocht, een pubquiz en een kerstdiner georganiseerd! De commissie is te contacteren via het contactformulier. De commissaris zal contact met u opnemen.

De Informele commissie 2020-2021 bestaat uit (v.l.n.r.) Sanne Spruijt (coördinerend bestuurslid), Marte Schaafsma, Giulia Ledda (commissaris), Mariska Groen en Tom van Eldonk.


NPW-commissie

De NPW-commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de derde editie van de Nijmeegse Pleitwedstrijd die 30 oktober 2021 zal plaatsvinden. De commissie is te contacteren via npwrotacarolina@gmail.com.

De NPW-commissie 2019-2020: v.l.n.r. coördinerend bestuurslid Garnik Barseghyan, Bram Middelkamp, commissaris Inge Bakker, Joske Wein, Teun Stoetman, Jurre Ghielen.


Pleittrainingscommissie

De pleittrainingscommissie staat alle leden die aan pleitwedstrijden deelnemen met raad en daad bij. Met hun hulp heeft Rota Carolina in het collegejaar 2018-2019 maar liefst driemaal de winst binnengesleept, wat haar de meest succesvolle pleitvereniging van het jaar maakt! De commissie is te contacteren via het contactformulier. De vicevoorzitter zal contact met u opnemen.

De Pleittrainingscommissie 2020-2021 bestaat uit (v.l.n.r.) Matthijs Schut, Freek Hoogink, coördinerend bestuurslid Tara Nakshbande, Fenne Broers en Jelle Klauwer.


Kascommissie

De kascommissie is verantwoordelijk voor het controleren van de jaarrekening die door de penningmeester wordt gemaakt. Daarnaast kan de kascommissie een oordeel uitspreken over het gevoerde financiële beleid.

De Kascommissie 2019-2020 bestaat uit Joske Wein, Kim Schrijver en Koen van Lierop.