Bestuur

Bestuur 2020-2021

Voorzitter: Sanne Spruijt

Vicevoorzitter: Tara Nakshbande

Secretaris: Robin Hermans

Penningmeester: Jurre Ghielen


Sanne Spruijt is dit jaar de voorzitter van Rota Carolina. Zij is masterstudent Staats- en bestuursrecht en lid van Rota sinds 2017. Naast het leiden van de vereniging en het verzorgen van de externe communicatie begeleidt zij de informele commissie.


Tara Nakshbande is dit jaar de vicevoorzitter van Rota Carolina. Ze is masterstudent Burgerlijk recht en Ondernemingsrecht en lid van Rota sinds 2017. Naast het coördineren van wedstrijden en het assisteren van de voorzitter leidt zij de Pleittrainingscommissie.


Robin Hermans is dit jaar de secretaris van Rota Carolina. Hij is masterstudent International and European Law en lid van Rota sinds 2018. Naast het verzorgen van de interne communicatie en de profilering van de vereniging begeleidt hij de Formele commissie.


Jurre Ghielen is dit jaar de penningmeester van Rota Carolina. Hij is masterstudent Strafrecht en Strategic Human Resource Leadership (Bedrijfskunde) en lid van Rota sinds 2017. Naast het bijhouden van de financiën en het verzorgen van contact met sponsoren begeleidt hij de NPW-commissie.