Pleitavonden

De Rotazaal in het Grotiusgebouw

De pleitavonden vinden plaats op maandagen van 19.30 tot 21.30 uur in de grote Rotazaal in het Grotiusgebouw (GR -1.060). In verband met gewijzigde openingstijden van het Grotiusgebouw moeten wij uitwijken naar andere locaties, zoals het Elinor Ostromgebouw. Bekijk onze agenda (rechts) voor een overzicht van alle aankomende pleitavonden en bijbehorende locaties. De pleitavonden worden gezellig afgesloten met een borrel bij Café Piet Huisman (slechts 5 minuten fietsen vanaf het Grotiusgebouw). Ook studenten die voor het eerst een pleitavond komen bijwonen, zijn op de borrel van harte welkom.

Pleitavond bijwonen?

Heb je passie voor het pleiten of lijkt het je juist leuk om dit bij onze fanatieke en gezellige vereniging te ontwikkelen? Kom dan een keertje kijken op een pleitavond! Aanmelden voor een pleitavond via onderstaand formulier!

De eerstvolgende pleitavond zal plaatsvinden op maandag 25 oktober van 19.30-21.30 in de Rotazalen (Gr. -1.060 en -1.065).

Wij zijn gebonden aan de maatregelen van de Rijksoverheid omtrent het coronavirus. Dat betekent dat degenen die meewillen naar een horecagelegenheid, zelf dienen te zorgen voor een geldig toegangsbewijs (één van de drie g's: getest, gevaccineerd, genezen). Voor de pleitavond en andere juridisch-inhoudelijke activiteiten geldt dit niet en zal dit ook niet verplicht worden, ook niet in de vorm van zelftests. Wel raadt het bestuur van Rota Carolina (in lijn met de richtlijnen van het RIVM) iedereen aan regelmatig een zelftest te doen en verzoeken wij iedereen met klachten die nog geen officiële testuitslag heeft, thuis te blijven.

Volg jij het vak Rota Carolina op dit moment? De vereniging organiseert dan speciaal voor jou een oefenpleitavond op 1 november van 19.30-21.30 in de Rotazalen. Aanmelden voor deze buitenreguliere pleitavond via onderstaand formulier!

Aanmeldformulier Buitenreguliere pleitavond 1 november
Maandag 1 november organiseert onze vereniging een speciale pleitavond die in het teken staat van het vak Rota Carolina. Het is van 19.30 tot en met 21.30 in de Rotazalen. Mocht je dit vak volgen, ben je van harte welkom om een keertje in informele sfeer de kunst van het pleiten te oefenen. Lidmaatschap is niet vereist. Je bent natuurlijk ook welkom als je het vak niet volgt, maar met pleiten zal voorrang worden gegeven aan degenen die het vak niet volgen.
Vaak eten leden voor de pleitavond samen in de Fest. Nieuwe leden en geïnteresseerden zijn hiervoor van harte welkom. We verzamelen rond 17.30 bij de trap in het Grotiusgebouw. Voor vragen kun je Joske Wein appen: 0613356521