Informele activiteiten

Naast het organiseren van allerlei formele activiteiten zoals pleitavonden, lunchlezingen, kantoorbezoeken en bezoeken aan rechtbanken, is Rota Carolina ook vooral een gezellige vereniging met borrels (na élke pleitavond), spelletjesavonden en andere informele activiteiten. Kijk in ons fotoalbum en meld je hier beneden aan voor alweer de eerste informele activiteit van 2020/2021!


Aanmelden voor de kerstborrel

De dagen zijn momenteel koud, velen van ons zijn druk bezig met studeren en een borrel wordt zeer gemist… Maar niet getreurd, want de gezelligste dagen van het jaar komen er weer aan: Kerst! Ook dit jaar laten wij niet aan ons voorbij gaan. Dit jaar niet met een diner, maar de Informele commissie heeft een leuk alternatief bedacht: een kerstborrel! Op vrijdagavond 18 december (vanaf 19:30 uur), als alle tentamens achter de rug zijn, organiseert de Informele commissie een gezellige interactieve online-borrel in de kerstsferen, waarbij we elkaar beter kunnen leren kennen en kunnen proosten op mooie tijden! Voor een lekkere borrel en een hapje wordt gezorgd…

De aanmelding is gesloten. We kijken ernaar uit om alle leden die zich hebben aangemeld, te verwelkomen op de online kerstquiz en -borrel. Tot dan!